Ten Kate & Stoker en de AVG

25 mei is het dan zo ver. Vanaf dat moment geldt de nieuwe Privacy Wetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf 25 mei gelden in de hele Europese Unie dezelfde privacy regels. Veel bedrijven zijn hier nog niet mee bezig geweest, sommigen weten zelfs niet dat deze Privacy Wetgeving toepassing heeft op hun bedrijfsvoering. De Europese Privacy Wetgeving raakt echter iedereen. Persoonsgegevens worden overal verwerkt en dus is het belangrijk dat hier zorgvuldig mee wordt omgesprongen. Het gaat immers om persoonlijke informatie die je niet altijd met iedereen wilt delen. Deze informatie varieert van een telefoonnummer tot de mededeling of u bent geslaagd of gezakt. Ten Kate & Stoker vindt het belangrijk dat dit uw gegevens blijven.

 

Ten Kate & Stoker hecht veel waarde aan uw privacy. Om uw privacy, en die van anderen, te waarborgen is Ten Kate & Stoker de afgelopen maanden hard bezig geweest om te voldoen aan de aankomende Privacy Wetgeving. Omdat wij privacy zo belangrijk vinden, hebben wij hiervoor speciaal een in-house jurist aangenomen. Deze jurist is gespecialiseerd in het Privacy recht en heeft Ten & Kate en Stoker vanaf de wortels van de onderneming begeleid bij de implementatie van de aankomende wetgeving. Ten Kate & Stoker is er dan ook klaar voor. 

 

Met trots kunnen wij zeggen dat Ten Kate & Stoker ‘privacy proof’ is voor de aankomende Europese Privacy Wetgeving. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat Ten Kate & Stoker zorgvuldig en correct met uw gegevens omgaat. Wij zullen daarom bijvoorbeeld nooit zonder uw toestemming onbevoegden toegang geven tot uw gegevens.

In de privacyverklaring informeert Ten Kate & Stoker u over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:   


Ten Kate & Stoker B.V.
Grotestraat 160A
7622 GR Borne
KvK nr.: 08116589
T: 074 - 2100121
E: info@tenkateenstoker.nl