BHV
herhaling

BHV <br>herhaling

Inleiding:

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld. Daar bij is het van belang dat bedrijfshulpverleners jaarlijks hun kennis en vaardigheden opfrissen door het volgen van de opleiding Bedrijfshulpverlener.

Doelgroep:

Personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie vervullen. Op een praktijkgerichte en interactieve manier uw kennis en vaardigheden opfrissen.

Doel:

Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen; het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen; het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.

Inhoud:

De herhalingscursus bestaat enkel uit een praktijkdag. De theorie hoeft niet jaarlijks herhaald te worden.

Tijdens deze praktijkdag wordt o.a. aandacht besteed aan het blussen van een brand, reanimatie met behulp van een AED, verslikking, stabiele zijligging en het aanleggen van verband.

Examen:

Deelnemers ontvangen bij het goed afleggen van de praktijkopdrachten het certificaat Bedrijfshulpverlener. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over BHV
herhaling?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

MBI - De Steenmeesters
Sphere
Wolters Europe
Oerlemans
Profish
ctrl P printing & more
Kaak
FlexiForce
MHZ Machinery
De Stiho Groep
H&S
Leusenkamp metaalbewerking
Hollandia - Structures
Royal Smit
Kaltenback
VDL
Beltman Mechanisering B.V
Teamplast
IS&P interim services
Apollo Vredestein
Kramp
Enci
Royal Flora Holland
ANC - Platforms & Hoists
Hurks
Royal Lovink Industries
Profextru productie BV