Cursusmanagement

Cursusmanagement

TOTAAL ONTZORGING

Uw opleidingen onze zorg!

Dankzij onze werkwijze ontzorgen we onze klanten op het gebied van opleidingen op een unieke manier. Hierbij zijn onze speerpunten: selectie, uitvoering en registratie.

Naast persoonlijk contact gebruiken we hiervoor onze software (LMS). Van selectie tot uitvoering en registratie van al uw opleidingen, alles is vanuit één van de onderstaande mogelijkheden te regelen.

Doordat we u op het gebied van opleidingen al het werk uit handen nemen, zorgt onze toegevoegde waarde er voor dat u zich kunt blijven focussen op de zaken waar uw bedrijf sterk in is. 

Van MKB tot multinational, voor iedere organisatie hebben we een systeem dat perfect aansluit op uw wensen en behoeftes met betrekking tot het borgen van de certificeringen.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

Kaltenback
Royal Flora Holland
Hurks
Royal Lovink Industries
ctrl P printing & more
Royal Smit
De Stiho Groep
MBI - De Steenmeesters
Teamplast
Kaak
H&S
ANC - Platforms & Hoists
FlexiForce
Profextru productie BV
Oerlemans
Apollo Vredestein
MHZ Machinery
Enci
Profish
Leusenkamp metaalbewerking
Sphere
Beltman Mechanisering B.V
IS&P interim services
Wolters Europe
VDL
Kramp
Hollandia - Structures