Academy

Academy

Academy: 24/7 toegang tot uitgebreide rapportages, studievoortgang en behaalde resultaten

Met de Academy kiest u voor het maatwerk opleidingsportaal van Ten Kate & Stoker. Dankzij de Academy heeft u 24/7 toegang tot uitgebreide rapportages, studievoortgang en behaalde resultaten op persoons-, afdelings- en bedrijfsniveau. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren richten wij het opleidingsportal Academy volledig voor u in.

Zo verwerken wij uw organisatiestructuur in de Academy, creëren we een rechtstreekse toegang tot de e-learnings uit het opleidingsaanbod van Ten Kate & Stoker en is het te koppelen aan uw eigen (HRM)-systeem.

Andere aantrekkelijke mogelijkheden in dit systeem die van toegevoegde waarde voor uw organisatie kunnen zijn: Plannen van trainingen, automatische notificaties versturen,  aanwezigheid van uw KPI’s, digitale borging van alle bewijsstukken en opleidingsbehoeftes koppelen aan functieprofielen en/of persoonlijke profielen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Academy?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Teamplast
ANC - Platforms & Hoists
Oerlemans
FlexiForce
H&S
De Stiho Groep
Kaak
MBI - De Steenmeesters
Royal Smit
MHZ Machinery
Leusenkamp metaalbewerking
Royal Lovink Industries
Wolters Europe
Kramp
Profish
ctrl P printing & more
Sphere
Kaltenback
Profextru productie BV
Apollo Vredestein
VDL
Enci
IS&P interim services
Beltman Mechanisering B.V
Hollandia - Structures
Royal Flora Holland
Hurks