ESD Awareness
assessment

ESD Awareness <br>assessment

Inleiding:

Veel van onze kennis en vaardigheden hebben we geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden  we  onze  kennis  en  vaardigheden  op  peil.  Veel  mensen  weten  echter  niet  dat  zij  hun  kennis en vaardigheden d.m.v. een assessment kunnen omzetten in algemeen erkende certificaten. Het ESD Awareness assessment duurt maximaal 1 uur per persoon en kan incompany worden afgenomen. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Doelgroep:

Het ESD Awareness assessment richt zich op medewerkers die op basis van praktijkervaring weten hoe ze preventief moeten omgaan met ESD gevoelige componenten. Dit blijkt uit beantwoording van mondelinge vragen die de docent stelt en uit handelingen tijdens het assessment. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Resultaat:

Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 2 jaar.

Inhoud:

Gedurende het uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: Definities, normen, symbolen en markeringen, beschermende verpakkingen, controles en de EPS.

Examen:

Tijdens het 1 uur durende assessment stelt de docent vragen. Aan de orde komen vragen over  normen, symbolen en markeringen, beschermende verpakkingen, controles en de EPS.

Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 2 jaar

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.