Laadschop / Shovel
herhaling

Laadschop / Shovel <br> herhaling

Inleiding:
De laadschop / shovel herhaling is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een laadschop / shovel herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat, maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.
  
Doelgroep:
Een laadschop / shovel herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat, maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Doel:
Het doel van deze opleiding of assessment is dat een ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de laadschop / shovel. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
Laadschop / shovel assessment
In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.
Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: inspectie, controle, vaardigheid in het rijden, veiligheid algemeen en parkeren.  Klik hier voor meer informatie over onze assessments.
 
Laadschop / shovel herhalingsopleiding
De opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de laadschop / shovel centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.
  
Examen:
Tijdens de opleiding of assessment zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Laadschop / Shovel
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Enci
Kaltenback
Leusenkamp metaalbewerking
Hollandia - Structures
Oerlemans
Beltman Mechanisering B.V
Teamplast
Profextru productie BV
IS&P interim services
De Stiho Groep
Royal Lovink Industries
MHZ Machinery
Profish
ctrl P printing & more
Hurks
MBI - De Steenmeesters
FlexiForce
Royal Smit
Apollo Vredestein
Kramp
ANC - Platforms & Hoists
Sphere
Royal Flora Holland
Kaak
Wolters Europe
H&S
VDL