Terminaltruck
basis

Terminaltruck <br> basis

Inleiding:
De terminaltruck basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een terminaltruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een terminaltruck. De terminaltruck basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.

Doelgroep:
Een terminaltruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een terminaltruck. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze terminaltruck opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam terminaltruck chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
De terminaltruck basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de terminaltruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
 
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Terminaltruck
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Kaltenback
Sphere
Royal Smit
Kaak
MHZ Machinery
Enci
ANC - Platforms & Hoists
H&S
Royal Lovink Industries
FlexiForce
Profish
VDL
Beltman Mechanisering B.V
Teamplast
MBI - De Steenmeesters
Profextru productie BV
Apollo Vredestein
Leusenkamp metaalbewerking
Wolters Europe
De Stiho Groep
Kramp
Hurks
Oerlemans
IS&P interim services
Hollandia - Structures
Royal Flora Holland
ctrl P printing & more