Hoogwerker
herhaling

Hoogwerker <br>herhaling

Inleiding:

De hoogwerker herhalingsopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een hoogwerker herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. Type hoogwerkers waarvoor een opleiding beschikbaar is:

  • Categorie 1A: Verticaal werkende gestempelde hoogwerkers
  • Categorie 1B: Telescoop, kniktelescoop hoogwerkers en hoogwerkers op een aanhanger
  • Categorie 3A: Zelfrijdende schaarliften
  • Categorie 3B: Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers met jib

Doelgroep:

Een hoogwerker herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 18 jaar. 

Resultaat:

Het doel van deze opleiding is dat ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de hoogwerker. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het hoogwerkercertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.18b van de arbo-wet.

Inhoud:

De hoogwerker herhalingsopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de hoogwerker centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.

Examen:

Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.