Laadschop / Shovel
basis

Laadschop / Shovel <br> basis

Inleiding:
De laadschop / shovel basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een laadschop /shovel basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een laadschop / shovel. De laadschop / shovel basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.

Doelgroep:
Een laadschop / shovel basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een laadschop / shovel. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Doel:
Het doel van deze laadschop / shovel opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam laadschop / shovel chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
De laadschop / shovel basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de laadschop / shovel centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
 
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Laadschop / Shovel
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

Leusenkamp metaalbewerking
Teamplast
Royal Lovink Industries
MHZ Machinery
MBI - De Steenmeesters
Apollo Vredestein
Kaak
Hurks
Beltman Mechanisering B.V
Kaltenback
Sphere
Royal Flora Holland
Profextru productie BV
Hollandia - Structures
De Stiho Groep
VDL
H&S
IS&P interim services
Oerlemans
Enci
Kramp
ctrl P printing & more
Wolters Europe
Royal Smit
ANC - Platforms & Hoists
FlexiForce
Profish