Meeneemtruck
basis

Meeneemtruck <br>basis

Inleiding:
De eendaagse meeneemtruck basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een meeneemtruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een meeneemtruck.

Doelgroep:
Een meeneemtruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een meeneemtruck. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar.

Resultaat:
Het doel van deze eendaagse opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam meeneemtruck chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan de arbo-wet.

Inhoud:
De eendaagse meeneemtruck basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de meeneemtruck centraal. Voorafgaande van de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek voorbereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.

Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Meeneemtruck
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Wolters Europe
Royal Smit
Hurks
Oerlemans
Enci
Profish
Teamplast
MBI - De Steenmeesters
Profextru productie BV
Hollandia - Structures
Sphere
Kaltenback
H&S
FlexiForce
Royal Lovink Industries
Kramp
De Stiho Groep
ctrl P printing & more
Kaak
IS&P interim services
VDL
MHZ Machinery
Royal Flora Holland
Beltman Mechanisering B.V
Apollo Vredestein
ANC - Platforms & Hoists
Leusenkamp metaalbewerking