NEN 3140 VP
basis

NEN 3140 VP <br>basis

Inleiding:

De basisopleiding NEN 3140 Vakbekwaam Persoon (VP) is geschikt voor medewerkers die voor hun functie elektronische werkzaamheden dienen te verrichten. De organisatie is verantwoordelijk om iemand aan te stellen als vakbekwaam persoon. Waar een VOP zich richt op eenvoudige elektrische werkzaamheden, heeft een gecertificeerd VP de bevoegdheid zich met complexere werkzaamheden bezig te houden.

Doelgroep:

Een NEN 3140 VP basisopleiding is bestemd voor medewerkers die zich binnen een organisatie bezighouden met taken aan elektrische werkzaamheden. Om te kunnen deelnemen aan de NEN 3140 VP is aantoonbare ervaring en een vak gerelateerde opleiding een eis

Resultaat:

Het doel van deze opleiding is de medewerker conform de NEN 3140 norm bewust te maken van de risico’s en hoe hier mee preventief om te gaan. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Inhoud:

De NEN 3140 VP basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund.

  • Arbowetgeving
  • Norm NEN 3140
  • Werk- en onderhoudsprocedures
  • Risico’s en gevaren in kunnen schatten
  • Omgevingsfactoren
  • PBM’s
  • Vervangen van zekeringen of wandcontactdoos

 

Examen:

Tijdens de eendaagse NEN 3140 VP zal de theorie en praktijk worden getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over NEN 3140 VP
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

ctrl P printing & more
Royal Smit
Kaak
MHZ Machinery
Wolters Europe
Enci
MBI - De Steenmeesters
Royal Lovink Industries
Oerlemans
Hurks
VDL
Sphere
FlexiForce
Beltman Mechanisering B.V
H&S
Kaltenback
De Stiho Groep
Teamplast
Kramp
Apollo Vredestein
Profish
Hollandia - Structures
Royal Flora Holland
Leusenkamp metaalbewerking
IS&P interim services
Profextru productie BV
ANC - Platforms & Hoists