BHV
basis

BHV <br>basis

Inleiding:

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld. Daar bij is het van belang dat bedrijfshulpverleners jaarlijks hun kennis en vaardigheden opfrissen door het volgen van de opleiding Bedrijfshulpverlener.

Doelgroep:

Personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie (gaan) vervullen.

Doel:

Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen; het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen; het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.

Inhoud:

De basiscursus bestaat uit een theoriegedeelte a.d.h.v. een e-learning die voorafgaande aan de cursus met voldoende niveau moeten afronden en een praktijkdag.

Tijdens deze praktijkdag wordt o.a. aandacht besteed aan het blussen van een brand, reanimatie met behulp van een AED, verslikking, stabiele zijligging en het aanleggen van verband.

Examen:

Deelnemers ontvangen bij het goed afleggen van de praktijkopdrachten het certificaat Bedrijfshulpverlener. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over BHV
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Hurks
Profish
Wolters Europe
VDL
Kramp
MHZ Machinery
MBI - De Steenmeesters
Beltman Mechanisering B.V
Enci
Teamplast
Leusenkamp metaalbewerking
Hollandia - Structures
ANC - Platforms & Hoists
Royal Smit
Kaltenback
FlexiForce
Royal Lovink Industries
IS&P interim services
De Stiho Groep
H&S
Royal Flora Holland
Profextru productie BV
Oerlemans
Sphere
Kaak
Apollo Vredestein
ctrl P printing & more