Ploegleider BHV
basis

Inleiding:

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld. Wanneer er meerdere BHV-ers in dienst zijn, is het advies om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden.

Doelgroep:

Bedrijfshulpverleners die de verantwoordelijkheid krijgen over een BHV ploeg.

Doel:

Het leiding kunnen geven aan een BHV ploeg. De Ploegleider BHV dient op een verantwoordelijke manier de inzet van BHV-ers d.m.v. juiste communicatie en middelen in goede banen te leiden.

Inhoud:

De tweedaagse basiscursus Ploegleider BHV bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. Tijdens deze praktijk wordt o.a. het organiseren van ontruimingsoefeningen, controleren en beheren van de BHV-middelen, eenduidig en helder communiceren met en zonder portofoon en het aansturen van BHV teams geoefend.

Vooropleiding:

Basis en/of herhaling BHV

Examen:

Deelnemers ontvangen bij het goed afleggen van de praktijkopdrachten het certificaat Ploegleider BHV. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Ploegleider BHV
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Royal Smit
H&S
Hollandia - Structures
Leusenkamp metaalbewerking
Kramp
ANC - Platforms & Hoists
Teamplast
Beltman Mechanisering B.V
Profextru productie BV
MBI - De Steenmeesters
Sphere
MHZ Machinery
Profish
FlexiForce
Enci
Royal Flora Holland
De Stiho Groep
VDL
ctrl P printing & more
Hurks
Oerlemans
Kaak
IS&P interim services
Kaltenback
Wolters Europe
Royal Lovink Industries
Apollo Vredestein