Ploegleider BHV
herhaling

Inleiding:

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld. Wanneer er meerdere BHV-ers in dienst zijn, is het advies om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden.

Doelgroep:

Bedrijfshulpverleners die de verantwoordelijkheid hebben over een BHV ploeg, en reeds in het bezit zijn van een certificaat ploegleider BHV.

Doel:

Het leiding kunnen geven aan een BHV ploeg. De Ploegleider BHV dient op een verantwoordelijke manier de inzet van BHV-ers d.m.v. juiste communicatie en middelen in goede banen te leiden.

Inhoud:

De eendaagse herhalingscursus Ploegleider BHV bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. Tijdens deze praktijk wordt o.a. het organiseren van ontruimingsoefeningen, controleren en beheren van de BHV-middelen, eenduidig en helder communiceren met en zonder portofoon en het aansturen van BHV teams geoefend.

Vooropleiding:

Ploegleider BHV basis

Examen:

Deelnemers ontvangen bij het goed afleggen van de praktijkopdrachten het certificaat Ploegleider BHV. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Ploegleider BHV
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

MHZ Machinery
Hollandia - Structures
Apollo Vredestein
VDL
Wolters Europe
Hurks
Oerlemans
ctrl P printing & more
FlexiForce
Royal Lovink Industries
Sphere
Kaltenback
Leusenkamp metaalbewerking
Enci
Kramp
De Stiho Groep
IS&P interim services
MBI - De Steenmeesters
Profish
ANC - Platforms & Hoists
Kaak
Profextru productie BV
Beltman Mechanisering B.V
H&S
Royal Flora Holland
Teamplast
Royal Smit