Ploegleider BHV
herhaling

Inleiding:

Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet verplicht werkgevers om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) dienen een aantal werknemers als bedrijfshulpverlener (BHV-er) te worden aangesteld. Wanneer er meerdere BHV-ers in dienst zijn, is het advies om 1 of meerdere ploegleiders op te leiden.

Doelgroep:

Bedrijfshulpverleners die de verantwoordelijkheid hebben over een BHV ploeg, en reeds in het bezit zijn van een certificaat ploegleider BHV.

Doel:

Het leiding kunnen geven aan een BHV ploeg. De Ploegleider BHV dient op een verantwoordelijke manier de inzet van BHV-ers d.m.v. juiste communicatie en middelen in goede banen te leiden.

Inhoud:

De eendaagse herhalingscursus Ploegleider BHV bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. Tijdens deze praktijk wordt o.a. het organiseren van ontruimingsoefeningen, controleren en beheren van de BHV-middelen, eenduidig en helder communiceren met en zonder portofoon en het aansturen van BHV teams geoefend.

Vooropleiding:

Ploegleider BHV basis

Examen:

Deelnemers ontvangen bij het goed afleggen van de praktijkopdrachten het certificaat Ploegleider BHV. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Ploegleider BHV
herhaling?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

ctrl P printing & more
Teamplast
Kaltenback
Profish
FlexiForce
De Stiho Groep
Sphere
H&S
IS&P interim services
Beltman Mechanisering B.V
Profextru productie BV
ANC - Platforms & Hoists
Royal Flora Holland
Leusenkamp metaalbewerking
Apollo Vredestein
Enci
Hollandia - Structures
Wolters Europe
Kaak
MBI - De Steenmeesters
MHZ Machinery
Hurks
Royal Smit
Royal Lovink Industries
VDL
Oerlemans
Kramp