Verreiker
herhaling

Verreiker <br> herhaling

Inleiding:
De verreiker herhaling is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een verreiker herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.
  
Doelgroep:
Een verreiker herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Doel:
Het doel van deze opleiding of assessment is dat een ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de verreiker. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
Verreiker assessment
In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.
Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: inspectie, controle, vaardigheid in het rijden, veiligheid algemeen en parkeren.  Klik hier voor meer informatie over onze assessments.
 
Verreiker herhalingsopleiding
De opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de verreiker centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.
  
Examen:
Tijdens de opleiding of assessment zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Verreiker
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

H&S
VDL
Royal Flora Holland
Leusenkamp metaalbewerking
MHZ Machinery
Beltman Mechanisering B.V
Hollandia - Structures
FlexiForce
Kramp
Profextru productie BV
Hurks
Kaltenback
Sphere
Royal Lovink Industries
Profish
ctrl P printing & more
IS&P interim services
Royal Smit
Teamplast
ANC - Platforms & Hoists
MBI - De Steenmeesters
Kaak
Wolters Europe
Oerlemans
Enci
Apollo Vredestein
De Stiho Groep