Veilig hijsen / Aanslaan van lasten
assessment

Veilig hijsen / Aanslaan van lasten <br>assessment

Inleiding:

Veel van onze kennis en vaardigheden hebben we geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden  we  onze  kennis  en  vaardigheden  op  peil.  Veel  mensen  weten  echter  niet  dat  zij  hun  kennis en vaardigheden d.m.v. een assessment kunnen omzetten in algemeen erkende certificaten. Het hijs assessment duurt maximaal 1 uur per persoon en kan incompany worden afgenomen. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Een assessment veilig hijsen / aanslaan van lasten is toepasbaar voor de onderstaande apparaten:

  • Bovenloopkraan
  • Portaalkraan
  • Autolaadkraan
  • Zwenkkraan

Doelgroep:

Het hijs assessment is bestemd voor medewerkers die reeds ervaring hebben met het besturen van een kraan, maar nog niet over een certificaat beschikken of een certificaat dienen te verlengen.
De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 

Resultaat:

Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Inhoud:

In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.

Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: veiligheid, kiezen voor het juiste hijsgereedschap, aanslaan van de last, hijsen, verplaatsen van de last.

Examen:

Het assessment bestaat uit een toets van 1 uur per persoon. In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden getoetst en gedurende het tweede half uur de praktijk.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Veilig hijsen / Aanslaan van lasten
assessment?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

IS&P interim services
De Stiho Groep
Profish
Wolters Europe
Hollandia - Structures
Royal Smit
Teamplast
MBI - De Steenmeesters
Kaltenback
MHZ Machinery
FlexiForce
Oerlemans
Enci
Kaak
Beltman Mechanisering B.V
VDL
Leusenkamp metaalbewerking
ANC - Platforms & Hoists
Hurks
Royal Lovink Industries
Profextru productie BV
H&S
Kramp
Sphere
Royal Flora Holland
Apollo Vredestein
ctrl P printing & more