Veilig hijsen / Aanslaan van lasten
herhaling

Veilig hijsen / Aanslaan van lasten <br>herhaling

Inleiding:

De herhalingsopleiding Veilig Hijsen / Aanslaan van lasten is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een hijs herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.

Een cursus veilig hijsen / aanslaan van lasten is toepasbaar voor de onderstaande apparaten:

  • Bovenloopkraan
  • Portaalkraan
  • Autolaadkraan
  • Zwenkkraan

Doelgroep:

Een hijs herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 

Resultaat:

Het doel van deze opleiding is dat ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de kraan. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.18 van de arbo-wet.

Inhoud:

De hijs herhalingsopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met hijswerktuigen en hijsgereedschappen centraal. Voorafgaande van de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek zich voorbereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.

Examen:

Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.