Hoogwerker
assessment

Hoogwerker  <br>assessment

Inleiding:

Veel van onze kennis en vaardigheden hebben we geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden  we  onze  kennis  en  vaardigheden  op  peil.  Veel  mensen  weten  echter  niet  dat  zij  hun  kennis en vaardigheden d.m.v. een assessment kunnen omzetten in algemeen erkende certificaten. Het hoogwerker assessment duurt maximaal 1 uur per persoon en kan incompany worden afgenomen. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Doelgroep:

Het Veilig werken met de Hoogwerker assessment is bestemd voor medewerkers die reeds ervaring hebben met het besturen van een hoogwerker (categorie 1A, 1B, 3A of 3B), maar nog niet over een certificaat beschikken of een certificaat dienen te verlengen.
De minimumleeftijd van de deelnemers is 18 jaar. 

Resultaat:

Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een hoogwerkercertificaat en pasje met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Inhoud:

In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek. Gedurende het tweede half uur worden verschillende praktische handelingen getoetst.

Examen:

Het assessment bestaat uit een toets van 1 uur per persoon. In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden getoetst en gedurende het tweede half uur de praktijk.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Hoogwerker
assessment?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

ctrl P printing & more
Wolters Europe
Enci
IS&P interim services
Kaak
Apollo Vredestein
Royal Lovink Industries
Profextru productie BV
ANC - Platforms & Hoists
Teamplast
Kramp
H&S
MHZ Machinery
Royal Flora Holland
Oerlemans
MBI - De Steenmeesters
Leusenkamp metaalbewerking
Profish
Beltman Mechanisering B.V
Hurks
De Stiho Groep
FlexiForce
Hollandia - Structures
Kaltenback
VDL
Royal Smit
Sphere