Hoogwerker
basis

Hoogwerker <br>basis

Inleiding:

De eendaagse basis opleiding Veilig werken met een hoogwerker is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een hoogwerker basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een hoogwerker. Type hoogwerkers waarvoor een opleiding beschikbaar is:

  • Categorie 1A: Verticaal werkende gestempelde hoogwerkers
  • Categorie 1B: Telescoop, kniktelescoop hoogwerkers en hoogwerkers op een aanhanger
  • Categorie 3A: Zelfrijdende schaarliften
  • Categorie 3B: Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers met jib

Doelgroep:

Een hoogwerker basis opleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een hoogwerker. De minimumleeftijd van de deelnemers is 18 jaar. 

Resultaat:

Het doel van deze eendaagse opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam hoogwerker chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het hoogwerkercertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.18b van de arbo-wet.

Inhoud:

De eendaagse hoogwerker basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de hoogwerker centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Examen:

Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.