Elektrische pallettruck
basis

Elektrische pallettruck <br> basis

Inleiding:
De Elektrische pallettruck (ook wel motorpallettruck genoemd) opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een Elektrische pallettruck is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een Elektrische pallettruck.
  
Doelgroep:
Een Elektrische pallettruck is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een Elektrische pallettruck . De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van een Elektrische pallettruck opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam Elektrische pallettruck chauffeur. Het doel van een assessment is de competenties van de medewerker in kaart brengen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan de arbo-wet.
 
Inhoud:

De Elektrische pallettruck basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de Elektrische pallettruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
 
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Elektrische pallettruck
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Royal Flora Holland
De Stiho Groep
Royal Smit
Sphere
H&S
Apollo Vredestein
Hollandia - Structures
MBI - De Steenmeesters
Leusenkamp metaalbewerking
Hurks
Kaltenback
Kaak
Beltman Mechanisering B.V
Profish
Enci
FlexiForce
Kramp
Wolters Europe
ctrl P printing & more
VDL
ANC - Platforms & Hoists
Royal Lovink Industries
Oerlemans
Teamplast
Profextru productie BV
IS&P interim services
MHZ Machinery