Heftruck
basis

Heftruck <br>basis

Inleiding:
De heftruck basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een heftruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een heftruck. De heftruck basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.
  
Doelgroep:
Een heftruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een heftruck. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze heftruck opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam heftruckchauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
De heftruck basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de heftruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst. 
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
  

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Heftruck
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

Kaltenback
FlexiForce
Hurks
H&S
Teamplast
Profish
VDL
ANC - Platforms & Hoists
Profextru productie BV
Kaak
IS&P interim services
MBI - De Steenmeesters
Hollandia - Structures
Royal Lovink Industries
MHZ Machinery
Royal Smit
ctrl P printing & more
Wolters Europe
De Stiho Groep
Sphere
Beltman Mechanisering B.V
Enci
Leusenkamp metaalbewerking
Apollo Vredestein
Kramp
Royal Flora Holland
Oerlemans