Heftruck
herhaling

Heftruck <br>herhaling

Inleiding:
De heftruck herhaling is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een heftruck herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.
  
Doelgroep:
Een heftruck herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze opleiding of het assessment is dat een ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de heftruck. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
 
 
Inhoud:
Heftruck assessment
In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.
Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: inspectie, controle, vaardigheid in het rijden, veiligheid algemeen en parkeren.  Klik hier voor meer informatie over onze assessments.
 
Heftruck herhalingsopleiding
De opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de heftruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.
  
Examen:
Tijdens de opleiding of het assessment zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
  

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Heftruck
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

MHZ Machinery
Royal Smit
Beltman Mechanisering B.V
De Stiho Groep
FlexiForce
Kramp
VDL
Royal Flora Holland
Hurks
H&S
Oerlemans
Wolters Europe
Apollo Vredestein
Kaak
MBI - De Steenmeesters
Kaltenback
Teamplast
IS&P interim services
Profish
ctrl P printing & more
Royal Lovink Industries
ANC - Platforms & Hoists
Leusenkamp metaalbewerking
Profextru productie BV
Sphere
Enci
Hollandia - Structures