Orderverzamelaar
herhaling

Orderverzamelaar <br>herhaling

Inleiding:
De orderverzamelaar herhaling is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een orderverzamelaar herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.
  
Doelgroep:
Een orderverzamelaar herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze opleiding of assessment is dat een ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de orderverzamelaar. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
Orderverzamelaar assessment
In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.
Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: inspectie, controle, vaardigheid in het rijden, veiligheid algemeen en parkeren.  Klik hier voor meer informatie over onze assessments.
 
Orderverzamelaar herhalingsopleiding
De opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de orderverzamelaar centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.
  
Examen:
Tijdens de opleiding of assessment zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Orderverzamelaar
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Apollo Vredestein
IS&P interim services
MHZ Machinery
Beltman Mechanisering B.V
Profish
Royal Lovink Industries
Hollandia - Structures
ctrl P printing & more
FlexiForce
H&S
Sphere
De Stiho Groep
Kaltenback
Teamplast
VDL
Royal Smit
Oerlemans
Wolters Europe
Enci
MBI - De Steenmeesters
Kaak
Profextru productie BV
Kramp
Leusenkamp metaalbewerking
Royal Flora Holland
Hurks
ANC - Platforms & Hoists