Reachtruck
basis

Reachtruck <br>basis

Inleiding:
De reachtruck basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een reachtruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een reachtruck. De reachtruck basis opleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.
  
Doelgroep:
Een reachtruck basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een reachtruck. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze reachtruck opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam reachtruck chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het reachtruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
De reachtruck basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de reachtruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
  
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
  

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Reachtruck
basis ?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

ctrl P printing & more
Sphere
ANC - Platforms & Hoists
Wolters Europe
Kramp
Royal Flora Holland
VDL
Hollandia - Structures
Oerlemans
Enci
Profish
Royal Lovink Industries
Leusenkamp metaalbewerking
Teamplast
Kaak
MBI - De Steenmeesters
De Stiho Groep
IS&P interim services
H&S
FlexiForce
Royal Smit
Kaltenback
MHZ Machinery
Hurks
Apollo Vredestein
Beltman Mechanisering B.V
Profextru productie BV