Reachtruck
herhaling

Reachtruck <br>herhaling

Inleiding:
De reachtruck herhaling is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een reachtruck herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen.
 
Doelgroep:
Een reachtruck herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een reachtruckcertificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Resultaat:
Het doel van deze opleiding of assessment is dat een ervaren medewerker bewust blijft om veilig te werken met de reachtruck. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
Reachtruck assessment
In het eerste half uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: wetgeving, veiligheid, vaktechniek.
Gedurende het tweede half uur zal de praktijk onder andere worden getoetst aan de hand van de volgende criteria: inspectie, controle, vaardigheid in het rijden, veiligheid algemeen en parkeren. Klik hier voor meer informatie over onze assessments.
 
Reachtruck herhalingsopleiding
De opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de reachtruck centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
Deze opleiding heeft een duur van een halve dag.
  
Examen:
Tijdens de opleiding of assessment zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Reachtruck
herhaling?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Royal Smit
Apollo Vredestein
ANC - Platforms & Hoists
Hurks
Sphere
Oerlemans
VDL
Wolters Europe
De Stiho Groep
Leusenkamp metaalbewerking
H&S
Kramp
IS&P interim services
FlexiForce
Beltman Mechanisering B.V
Kaak
Royal Lovink Industries
MHZ Machinery
Hollandia - Structures
Teamplast
Profextru productie BV
Royal Flora Holland
Kaltenback
Profish
ctrl P printing & more
Enci
MBI - De Steenmeesters