Stapelaar
basis

Stapelaar <br>basis

Inleiding:
De stapelaar basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een stapelaar basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een stapelaar. De stapelaar basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.
  
Doelgroep:
Een stapelaar basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een stapelaar. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
 
Resultaat:
Het doel van deze stapelaar opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam stapelaar chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
 
Inhoud:
De stapelaar basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de stapelaar centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
  
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Stapelaar
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Royal Smit
Apollo Vredestein
Oerlemans
Hurks
Kaltenback
De Stiho Groep
Leusenkamp metaalbewerking
Royal Lovink Industries
FlexiForce
IS&P interim services
Profish
ANC - Platforms & Hoists
ctrl P printing & more
H&S
Kramp
MBI - De Steenmeesters
MHZ Machinery
Enci
VDL
Hollandia - Structures
Kaak
Sphere
Wolters Europe
Profextru productie BV
Teamplast
Beltman Mechanisering B.V
Royal Flora Holland