Zijlader
basis

Zijlader <br>basis

Inleiding:
De eendaagse zijlader basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een zijlader basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een zijlader.

Doelgroep:
Een zijlader basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een zijlader. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar.

Resultaat:
Het doel van deze eendaagse opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam zijlader chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan de arbo-wet.

Inhoud:
De eendaagse zijlader basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de zijlader centraal. Voorafgaande van de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek voorbereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.

Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.

Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.