ESD Awareness
assessment

ESD Awareness <br>assessment

Inleiding:

Veel van onze kennis en vaardigheden hebben we geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden  we  onze  kennis  en  vaardigheden  op  peil.  Veel  mensen  weten  echter  niet  dat  zij  hun  kennis en vaardigheden d.m.v. een assessment kunnen omzetten in algemeen erkende certificaten. Het ESD Awareness assessment duurt maximaal 1 uur per persoon en kan incompany worden afgenomen. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Doelgroep:

Het ESD Awareness assessment richt zich op medewerkers die op basis van praktijkervaring weten hoe ze preventief moeten omgaan met ESD gevoelige componenten. Dit blijkt uit beantwoording van mondelinge vragen die de docent stelt en uit handelingen tijdens het assessment. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Resultaat:

Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 2 jaar.

Inhoud:

Gedurende het uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: Definities, normen, symbolen en markeringen, beschermende verpakkingen, controles en de EPS.

Examen:

Tijdens het 1 uur durende assessment stelt de docent vragen. Aan de orde komen vragen over  normen, symbolen en markeringen, beschermende verpakkingen, controles en de EPS.

Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 2 jaar

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ESD Awareness
assessment?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Hollandia - Structures
Apollo Vredestein
Kaak
Royal Smit
Leusenkamp metaalbewerking
Hurks
Oerlemans
Sphere
H&S
ANC - Platforms & Hoists
ctrl P printing & more
Beltman Mechanisering B.V
De Stiho Groep
FlexiForce
VDL
Kaltenback
Profextru productie BV
MHZ Machinery
Enci
Royal Flora Holland
Profish
Wolters Europe
Kramp
MBI - De Steenmeesters
IS&P interim services
Teamplast
Royal Lovink Industries