NEN 3140 VOP
basis

NEN 3140 VOP <br>basis

Inleiding:

De basisopleiding NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon (VOP) is geschikt voor medewerkers die voor hun functie eenvoudige elektronische werkzaamheden dienen te verrichten. De organisatie is verantwoordelijk om iemand aan te stellen als vakbekwaam persoon. 

Doelgroep:

Een NEN 3140 VOP basisopleiding is bestemd voor medewerkers die zich binnen een organisatie bezighouden met eenvoudige taken aan elektrische installaties. Om te kunnen deelnemen aan de NEN 3140 VOP is een elektronische vooropleiding geen eis.

Resultaat:

Het doel van deze eendaagse opleiding is de medewerker conform de NEN 3140 norm bewust te maken van de risico’s en hoe hier mee preventief om te gaan. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Inhoud:

De NEN 3140 VOP basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Belangrijkste onderwerpen tijden de opleiding zijn:

  • Arbowetgeving
  • Norm NEN 3140
  • Risico’s en gevaren
  • Omgevingsfactoren
  • PBM’s
  • Vervangen van zekeringen of wandcontactdoos

 

Examen:
Tijdens de NEN 3140 VOP opleiding zal de theorie en praktijk worden getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over NEN 3140 VOP
basis?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Kaak
Royal Lovink Industries
Profextru productie BV
Teamplast
Leusenkamp metaalbewerking
ctrl P printing & more
Profish
Enci
Kaltenback
Royal Flora Holland
MHZ Machinery
H&S
ANC - Platforms & Hoists
Apollo Vredestein
Sphere
Oerlemans
De Stiho Groep
Beltman Mechanisering B.V
Wolters Europe
IS&P interim services
Hollandia - Structures
Kramp
VDL
MBI - De Steenmeesters
FlexiForce
Hurks
Royal Smit