NEN 3140 VOP/VP
assessment

NEN 3140 VOP/VP <br>assessment

Inleiding:

Veel van onze kennis en vaardigheden hebben we geleerd in de praktijk. Door werkend te leren en lerend te werken houden  we  onze  kennis  en  vaardigheden  op  peil.  Veel  mensen  weten  echter  niet  dat  zij  hun  kennis en vaardigheden d.m.v. een assessment kunnen omzetten in algemeen erkende certificaten. Het NEN 3140 voldoende onderricht persoon (VOP) of vakbekwaam persoon (VP) assessment duurt maximaal 1 uur per persoon en kan incompany worden afgenomen. Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Doelgroep:

Het NEN 3140 VOP of VP assessment is bestemd voor medewerkers die bekend zijn met de materie en binnen zijn of haar organisatie werkzaamheden verricht aan elektrische installaties.

Resultaat:

Door gebruik te maken van een individueel assessment krijgt u inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Bij een score van 66,66 % of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Inhoud:

Gedurende het uur zal de theorie mondeling worden onder andere getoetst aan de hand van de volgende criteria: Definities, normen, preventie en veiligheid, gebruik van middelen, specifiek VOP en de context van aanwijzing en attitude. Enkele toets termen zijn: inzicht installatie, verantwoordelijkheden, gereedschap, bevoegdheden.

Examen:

Het assessment bestaat uit een toets van 1 uur per persoon waarin de theorie mondeling zal worden getoetst.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over NEN 3140 VOP/VP
assessment?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

H&S
Kaltenback
MHZ Machinery
De Stiho Groep
Hurks
Oerlemans
Teamplast
Leusenkamp metaalbewerking
IS&P interim services
Royal Smit
ctrl P printing & more
Sphere
Apollo Vredestein
Wolters Europe
Enci
Royal Flora Holland
Royal Lovink Industries
MBI - De Steenmeesters
Kaak
Hollandia - Structures
Beltman Mechanisering B.V
Profextru productie BV
Profish
Kramp
FlexiForce
VDL
ANC - Platforms & Hoists