NEN 3140 VP
basis

NEN 3140 VP <br>basis

Inleiding:

De basisopleiding NEN 3140 Vakbekwaam Persoon (VP) is geschikt voor medewerkers die voor hun functie elektronische werkzaamheden dienen te verrichten. De organisatie is verantwoordelijk om iemand aan te stellen als vakbekwaam persoon. Waar een VOP zich richt op eenvoudige elektrische werkzaamheden, heeft een gecertificeerd VP de bevoegdheid zich met complexere werkzaamheden bezig te houden.

Doelgroep:

Een NEN 3140 VP basisopleiding is bestemd voor medewerkers die zich binnen een organisatie bezighouden met taken aan elektrische werkzaamheden. Om te kunnen deelnemen aan de NEN 3140 VP is aantoonbare ervaring en een vak gerelateerde opleiding een eis

Resultaat:

Het doel van deze opleiding is de medewerker conform de NEN 3140 norm bewust te maken van de risico’s en hoe hier mee preventief om te gaan. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Inhoud:

De NEN 3140 VP basis opleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund.

  • Arbowetgeving
  • Norm NEN 3140
  • Werk- en onderhoudsprocedures
  • Risico’s en gevaren in kunnen schatten
  • Omgevingsfactoren
  • PBM’s
  • Vervangen van zekeringen of wandcontactdoos

 

Examen:

Tijdens de eendaagse NEN 3140 VP zal de theorie en praktijk worden getoetst. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over NEN 3140 VP
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

Wolters Europe
IS&P interim services
Kaltenback
VDL
MBI - De Steenmeesters
Leusenkamp metaalbewerking
Kramp
Sphere
H&S
Teamplast
Enci
Royal Lovink Industries
Hurks
ANC - Platforms & Hoists
Royal Smit
Kaak
Hollandia - Structures
Profish
Beltman Mechanisering B.V
MHZ Machinery
Royal Flora Holland
FlexiForce
Oerlemans
De Stiho Groep
ctrl P printing & more
Apollo Vredestein
Profextru productie BV