BASIS VCA

BASIS VCA

Inleiding:

De Basis VCA opleiding bestaat uit een gezamenlijk dagopleiding of een individuele studie aan de hand van een lesboek of e-learning. De opleiding zal worden afgesloten met een examen.

Doelgroep:

De operationele werknemers waarvan verwacht wordt dat hij of zij veilig werkt en de werknemers die een bepaalde basiskennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu willen.

Doel:

Het Basis VCA certificaat is bedoeld om werknemers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het certificaat wordt steeds vaker verplicht gesteld op veel locaties en is daarom tevens een middel om aan te tonen dat een werknemer een bepaalde veiligheidsstandaard beheerst.

Inhoud:

De Basis VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Examen:

Aansluitend aan de opleiding zal een examen plaatsvinden.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.