BASIS VCA

BASIS VCA

Inleiding:

De Basis VCA opleiding bestaat uit een gezamenlijk dagopleiding of een individuele studie aan de hand van een lesboek of e-learning. De opleiding zal worden afgesloten met een examen.

Doelgroep:

De operationele werknemers waarvan verwacht wordt dat hij of zij veilig werkt en de werknemers die een bepaalde basiskennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu willen.

Doel:

Het Basis VCA certificaat is bedoeld om werknemers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het certificaat wordt steeds vaker verplicht gesteld op veel locaties en is daarom tevens een middel om aan te tonen dat een werknemer een bepaalde veiligheidsstandaard beheerst.

Inhoud:

De Basis VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Examen:

Aansluitend aan de opleiding zal een examen plaatsvinden.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over BASIS VCA?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Profish
Leusenkamp metaalbewerking
Apollo Vredestein
FlexiForce
Hollandia - Structures
MHZ Machinery
Royal Flora Holland
ctrl P printing & more
Wolters Europe
ANC - Platforms & Hoists
Oerlemans
Kramp
VDL
H&S
IS&P interim services
De Stiho Groep
Hurks
Royal Lovink Industries
Kaak
Kaltenback
Enci
Profextru productie BV
Royal Smit
Teamplast
MBI - De Steenmeesters
Beltman Mechanisering B.V
Sphere