VOL VCA

VOL VCA

Inleiding:

De VOL VCA opleiding bestaat uit een gezamenlijk dagopleiding of een individuele studie aan de hand van een lesboek of e-learning. De opleiding zal worden afgesloten met een examen.

Doelgroep:

De operationeel leidinggevende waarvan wordt verwacht dat hij/ zij veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van zichzelf en de medewerkers waaraan hij / zij leiding geeft.

Doel:

Het VOL VCA diploma is bedoeld voor leidinggevenden. Met een VOL VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u, en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft, moeten voldoen zodat het aantal ongelukken zal verminderen. Het diploma wordt steeds vaker verplicht gesteld op veel locaties en is daarom tevens een middel om aan te tonen dat u en uw operationele medewerkers een bepaalde veiligheidsstandaard beheerst.

Inhoud:

De VOL VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties, handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA certificering, bedrijfsnoodplan, en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Examen:

Aansluitend aan de opleiding zal een examen plaatsvinden.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over VOL VCA?
Mail of bel dan met Marleen op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Marleen
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Thales

/ Thales

“Ten Kate en Stoker ontzorgt op een prima wijze de opleidingstrajecten van THALES op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakmanschap”.

MBI - De Steenmeesters
Royal Flora Holland
Enci
ctrl P printing & more
Apollo Vredestein
Profextru productie BV
Profish
MHZ Machinery
Wolters Europe
Hollandia - Structures
Beltman Mechanisering B.V
IS&P interim services
H&S
Royal Smit
Royal Lovink Industries
Hurks
Oerlemans
De Stiho Groep
FlexiForce
Kramp
Kaak
Kaltenback
Teamplast
VDL
Leusenkamp metaalbewerking
Sphere
ANC - Platforms & Hoists