Valbeveiliging
herhaling

Valbeveiliging <br>herhaling

Inleiding:

De herhalingsopleiding valbeveiliging is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een valbeveiliging herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden op hoogte gebruik dienen te maken van valbescherming.

Doelgroep:

Een valbeveiliging herhalingsopleiding is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van een certificaat,  maar waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 

Resultaat:

Het doel van deze herhalingsopleiding valbeveiliging is de medewerker bewust maken van de risico’s bij het werken op hoogtes, waarbij het dragen van valbescherming verplicht is. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar. Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.18 van de arbo-wet.

Inhoud:

De herhalingsopleiding valbeveiliging is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Tijdens de opleiding staat het in kaart brengen van de risico’s en het veilig en bewust werken op hoogte centraal.  In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd waaronder hoe het dragen van een veiligheidsharnas. Belangrijkste onderwerpen tijden de opleiding zijn:

  • Arbowet
  • Veilig werken op hoogte
  • Risicofactoren
  • Soorten valbeveiliging
  • Gebruik van een veiligheidsharnas

 

Examen:

Tijdens de opleiding zal de theorie worden getoetst.

Kosten:

Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Valbeveiliging
herhaling?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

Kaltenback
Hurks
IS&P interim services
Kaak
MHZ Machinery
ctrl P printing & more
Beltman Mechanisering B.V
VDL
Wolters Europe
Enci
De Stiho Groep
Hollandia - Structures
H&S
ANC - Platforms & Hoists
Royal Flora Holland
MBI - De Steenmeesters
Sphere
Royal Lovink Industries
Profish
Apollo Vredestein
Oerlemans
Royal Smit
FlexiForce
Leusenkamp metaalbewerking
Kramp
Teamplast
Profextru productie BV