Stapelaar
basis

Stapelaar <br>basis

Inleiding:
De stapelaar basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een stapelaar basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een stapelaar. De stapelaar basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.
  
Doelgroep:
Een stapelaar basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een stapelaar. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
 
Resultaat:
Het doel van deze stapelaar opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam stapelaar chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
 
Inhoud:
De stapelaar basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de stapelaar centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek of een E-learning zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
  
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
  
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Stapelaar
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

Hollandia - Structures
MHZ Machinery
Kaak
Apollo Vredestein
Sphere
VDL
FlexiForce
Enci
Kramp
Hurks
ctrl P printing & more
Oerlemans
ANC - Platforms & Hoists
Royal Flora Holland
Royal Smit
Royal Lovink Industries
De Stiho Groep
IS&P interim services
Teamplast
Leusenkamp metaalbewerking
Profextru productie BV
MBI - De Steenmeesters
H&S
Kaltenback
Beltman Mechanisering B.V
Profish
Wolters Europe