Verreiker
basis

Verreiker <br> basis

Inleiding:
De verreiker basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat de theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. Een verreiker basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een verreiker. De verreiker basisopleiding is zowel in een één daagse als in een twee daagse opleiding beschikbaar.

Doelgroep:
Een verreiker basisopleiding is bestemd voor medewerkers die bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik dienen te maken van een verreiker. De minimumleeftijd van de deelnemers is 16 jaar. 
  
Doel:
Het doel van deze verreiker opleiding is de medewerker opleiden tot een bekwaam verreiker chauffeur. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer na de opleiding het certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.
Bij deelname heeft u als werkgever voldaan aan artikel 7.17C van de arbo-wet.
  
Inhoud:
De verreiker basisopleiding is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit houdt in dat het theorie gedeelte de praktijksituatie ondersteund. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de verreiker centraal. Voorafgaande aan de opleiding dient de deelnemer zich d.m.v. een lesboek zich voor te bereiden. De theorie zal tijdens de opleiding worden getoetst.
 
Examen:
Tijdens de opleiding zal zowel de theorie als de praktijk worden getoetst.
 
Kosten:
Neem contact op met Ten Kate & Stoker voor het aanvragen van een offerte. Op alle opleidingen en trainingen van Ten Kate & Stoker B.V. zijn de algemene voorwaarden van Ten Kate & Stoker B.V. van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Verreiker
basis?
Mail of bel dan met Chris op: 074 210 012 1 voor direct antwoord op uw vragen.

Chris
 / VDL Kunststoffen bv

/ VDL Kunststoffen bv

"Ten Kate en Stoker blinkt uit in het accuraat aanbieden en regelen van de juiste cursussen. Hierbij wordt de klant enorm goed geïnformeerd omtrent alle mogelijkheden en wetgeving. Verder heb ik zelden zo’n vriendelijk bedrijf meegemaakt".

 / Teamplast

/ Teamplast

‘’Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking, en over het opleiden van ons personeel’’

Beltman Mechanisering B.V
Teamplast
Royal Lovink Industries
Profextru productie BV
Oerlemans
Royal Flora Holland
De Stiho Groep
Kaltenback
IS&P interim services
MBI - De Steenmeesters
MHZ Machinery
Enci
Profish
Wolters Europe
Hurks
Hollandia - Structures
ctrl P printing & more
Apollo Vredestein
Sphere
VDL
Kaak
FlexiForce
Leusenkamp metaalbewerking
ANC - Platforms & Hoists
Kramp
Royal Smit
H&S