Over ons

Dynamisch opleidingsinstituut

Ten Kate & Stoker B.V. is een dynamisch opleidingsinstituut dat zich toelegt op het incompany opleiden van werknemers in diverse sectoren. In alles wat we hierbij doen, staat de klant centraal. We moedigen onze klanten dan ook aan om actief feedback te geven en mee te denken over waardevolle verbeteringen. Op die manier kunnen we onze cursussen nog verder professionaliseren. 

Dankzij onze werkwijze ontzorgen we onze klanten op een unieke manier op het gebied van opleidingen. Hiervoor gebruiken we onze software (LMS). Van selectie tot uitvoering en registratie van al uw opleidingen, alles is vanuit deze software te regelen. Zo nemen we u al het werk uit handen en kunt u zich focussen op de zaken waar uw bedrijf sterk in is.

Geschiedenis

In juni 2003 werd Hengelo de eerste standplaats van Ten Kate & Stoker. Het opleidingsinstituut richtte zich in de beginjaren voornamelijk op het ondersteunen van bedrijven in de metaalbranche. Dit werd gedaan door het personeel van deze bedrijven incompany op te leiden. Een succesvolle start en bijbehorende groei hebben ervoor gezorgd dat in de loop der jaren ook opleidingen voor andere branches aangeboden werden. Dit ging, om de hoeveelheid werk goed aan te kunnen, gepaard met een verhuizing naar een grotere locatie in Almelo. Vanaf deze locatie werden nieuwe markten aangeboord en de klanten beter ondersteund.

Locatie

Om goed voorbereid op de toekomst aan de slag te gaan, is het bedrijf inmiddels sinds begin 2016 in Borne terecht gekomen. Vanaf deze locatie staat niets ons in de weg om de groei die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben, voort te zetten. Met als doel, onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen.

Om u een "kijkje in onze keuken" te geven, klikt u hieronder voor een virtuele tour van onze locatie in Borne.

MVO

Met onze bedrijfsvoering beïnvloeden we onze directe en indirecte omgeving graag op een zo positief mogelijk wijze en daarom integreren we bij Ten Kate & Stoker waar mogelijk het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een van onze belangrijkste pijlers is duurzaam inkopen. Door o.a. drukwerk en printwerk bij Ctrl-P in te kopen, wordt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geboden om verantwoordelijk te zijn voor een groot deel van onze toeleveringsketen. 


Ons Team

Maak kennis met ons team! Wij helpen u graag bij het selecteren en ontzorgen van de juiste opleidingen.

Want uw opleidingen zijn onze zorg

 

Trotse Ten Kate & Stoker klanten

Wij zijn trots op het feit dat we mooie bedrijven tot onze klanten mogen rekenen.
Lees hier hoe enkele van hen over onze samenwerking denken.