Privacyverklaring

Ten Kate & Stoker respecteert uw privacy. Ten Kate & Stoker draagt er zorg voor dat persoonsgegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. In deze privacyverklaring informeert Ten Kate & Stoker u over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Wij informeren betrokkenen in beginsel als wij persoonsgegevens van hen gaan verwerken.   


Verwerking persoonsgegevens

Ten Kate & Stoker verwerkt persoonsgegevens op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.   

Contactformulier 

Wanneer u het contactformulier invult op onze website, worden de gegevens die u ons toestuurt gebruikt voor de beantwoording en de afhandeling daarvan. De gegevens die u ons daarbij toestuurt worden bewaard zolang dat nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.     

Grondslag van de verwerking

Wanneer u het contactformulier invult op onze website vragen wij uw uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking van deze persoonsgegevens.    

Gebruik van onze diensten

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake van onze diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.    

Wanneer gebruik wordt gemaakt van onze diensten vragen wij ook om persoonsgegevens van de personen die deelnemen aan onze opleidingen en/of assessments. Dit is voor het eigen gerechtvaardigd belang van Ten Kate & Stoker. De verwerking van deze persoonsgegevens door Ten Kate & Stoker is noodzakelijk om opleidingen te kunnen verzorgen en afronden.    

Grondslag van de verwerking

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten is de verstrekking van persoonsgegevens aan Ten Kate & Stoker noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst waarbij u partij bent of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Daarnaast is de verstrekking van persoonsgegevens aan Ten Kate & Stoker noodzakelijk voor het eigen gerechtvaardigd belang van Ten Kate & Stoker om opleidingen te kunnen verzorgen en afronden.    

Het leveren van diensten aan ons 

Wanneer u een dienst aan Ten Kate & Stoker levert, worden de door u verstrekte persoonsgegevens door ons gebruikt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake van uw diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.   

Grondslag van de verwerking 

Wanneer u een dienst aan Ten Kate & Stoker levert, is de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst waarbij u partij bent of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.     
  
Doeleinden van de verwerking

Ten Kate & Stoker verwerkt geen persoonsgegevens voor andere doeleinden dan de doeleinden die in deze privacyverklaring worden beschreven, tenzij Ten Kate & Stoker van tevoren uw toestemming hiervoor heeft verkregen.   

Hoe lang wij uw persoonsgegevens bewaren   

Persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen niet langer worden bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt of zolang de wet voorschrijft.     

Ontvangers van de persoonsgegevens 

Voor de verwerking van uw persoonsgegevens kan Ten Kate & Stoker gebruik maken van dienstverleners die als verwerker uitsluitend in opdracht en ten behoeve van ons zullen optreden. Daarbuiten verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan derden voor zover dit nodig is voor een goede uitvoering van de opdracht en voor zover dit verplicht is op grond van de wet.   

Wijzigingen van deze privacyverklaring

Ten Kate & Stoker behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring zonder u daarover te berichten. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.   

Uw rechten 

Ten Kate & Stoker biedt aan iedereen die persoonsgegevens aan Ten Kate & Stoker heeft verstrekt de mogelijkheid om zijn of haar persoonsgegevens in te zien, te veranderen, te verwijderen of te beperken. Indien u dit wenst kunnen wij uw persoonsgegevens ook overdragen. Wanneer u toestemming heeft gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om de gegeven toestemming te allen tijde in te trekken.   

Bezwaar en klachtrecht

Naast bovenstaande rechten heeft u als betrokkene ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. Als u meent dat uw rechten zijn geschonden, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.   

Bij vragen over deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:   


Ten Kate & Stoker B.V.
Grotestraat 160A
7622 GR Borne
KvK nr.: 08116589
T: 074 - 2100121
E: info@tenkateenstoker.nl