Subsidies

Subsidie mogelijkheden

Wanneer het binnen uw bedrijf gaat om zaken als arbo en veiligheid, wordt u door de overheid verplicht uw medewerkers regelmatig en tijdig te scholen. Gelukkig zijn er per branche verschillende subsidies die de kosten dragelijker maken. Van de onderstaande scholingssubsidies kan gebruik gemaakt worden wanneer u uw opleidingen of assessments door Ten Kate & Stoker laat verzorgen.

 

  • Scholingssubsidie via OOM
    OOM is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Metaalbewerkingsbedrijf. Wanneer u bij OOM aangesloten bent, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van opleidingen voor medewerkers. Op de website van OOM vindt u meer informatie over dit ontwikkelingsfonds.

 

  • Scholingssubsidie via Vleeswerkt
    Vleeswerkt heeft Ten Kate & Stoker gemachtigd om opleidingen te verzorgen. Zij verstrekken subsidies voor het opleiden van medewerkers in de vleesverwerkende industrie. Bent u aangesloten bij de brancheorganisatie Vleeswerkt, dan is de kans groot dat u een deel of zelfs de volledige kosten van de opleidingen van uw medewerkers vergoed krijgt. Meer informatie hierover vindt op de website van Vleeswerkt .

 

  • Scholingssubsidie via OTIB
    OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. Ook bij OTIB kunt u terecht voor volledige vergoeding van het EVC-traject (heftruck, reachtruck en/of hoogwerker). Op de website van OTIB vindt u meer informatie over dit ontwikkelingsfonds.

 

Extra informatie:

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via 074-2100121 of via info@tenkateenstoker.nl